IT'S A MATCH, Exposició col·lectiva a la sala TPK

 


IT'S A MATCH

El col·lectiu artístic CMR presenta "It's a match" a les sales del TPK, una mostra en la qual sis dels seus integrants dialoguen per parelles sobre la relació que s'estableix entre ells, les seves obres i l'espai expositiu.

L'exposició presenta els recents treballs del grup, sempre ric en matisos i contrastos. Des de la subtilesa gràvida de les línies d'Elena Rodrigo amb les pastades peces escultòriques d'Olatz Intxausti, a la col·lisió de la figura en fusta de Pablo Lazara i els "field painting" de treballats colors d'Àlex González; de l'harmonia natural dels muntatges de Norma Ponce, als gestos i textos convertits en taques de Miquel Roura.

 "It's a match" remet a aquestes actuals relacions, que ja són antigues, de les noves aplicacions virtuals de "contactes". Des d'aquest procés de dues vies, aquí tot és real ja que les obres s'acosten, gairebé es toquen, se separen, s'observen, es comparen i, fins i tot, es desafien, a l'espera que, d'aquesta relació, en sorgeixi alguna cosa diferent a que si s'hi presentessin soles i es produeixi el "match".

 ............................

IT'S A MATCH

El colectivo artístico CMR presenta "It's a match" en las salas del TPK, una muestra en la que seis de sus integrantes dialogan por parejas, sobre la relación que se establece entre ellos, sus obras y el espacio expositivo.

La exposición presenta los recientes trabajos del grupo, siempre rico en matices y contrastes. Desde la sutileza grávida de las líneas de Elena Rodrigo con las amasadas piezas escultóricas de Olatz Intxausti, a la colisión de la figura en madera de Pablo Lazara y los "field painting" de trabajado color de Àlex González; de la armonía natural de los montajes de Norma Ponce, a los gestos y textos hechos manchas de Miquel Roura.

"It's a match" remite a esas actuales relaciones, que ya son antiguas, de las nuevas aplicaciones virtuales de "contactos". Desde ese proceso de dos vías, aquí todo es real ya que las obras se acercan, casi se tocan, se separan, se observan, se comparan y hasta se desafían, a la espera que, de esa relación, surja algo diferente a presentarse solas y se produzca el "match".